Skip to main content

Ceremonie militară și religioasă, la Mormântul Ostașului Necunoscut din Parcul „Carol I”

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

În Capitală, seria evenimentelor dedicate împlinirii a 105 ani de la Marea Unire a început în Parcul „Carol I”, la Mormântul Ostașului Necunoscut. În memoria eroilor români care și-au jertfit viața pe câmpurile de luptă, Ministerul Apărării Naționale a organizat o ceremonie militară și religioasă. Slujba de pomenire a fost oficiată de un sobor de clerici din Garnizoana București, în prezența autorităților de stat și locale. Delegatul Preafericitului Părinte Patriarh Daniel la eveniment a fost părintele consilier patriarhal Ciprian Ioniță.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente