Skip to main content

Chemarea Sfintei Teodora de la Sihla. Licăr de lumină și speranță între blocurile capitalei

Atunci când omul pune început bun, Dumnezeu îl ajută să meargă mai departe, iar semințele aruncate în pământ roditor prin rădăcini și se înalță către cer. Așa a început și povestea Parohiei Sfânta Teodora de la Sihla. A fost doar o dorință a oamenilor care au nevoie de Hristos. Voiau un lăcaș de rugăciune în noul cartier care prindea contur la marginea capitalei, iar ruga le-a fost ascultată. Parohia a fost înființată în data de 1 martie 2022, iar pe terenul donat de Marin Mândrilă avea să fie construit curând un paraclis.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente