Skip to main content

Colecționari de frumos – porțelanurile Anei Wagner

Wagner – arte frumoase, este o poveste pe care artistul plastic Ana Wagner o spune pe porțelan de mai bine de 15 ani și care a devenit un brand recunoscut în lumea manufacturii de lux. Pe baza conceptelor și planurilor Anei Wagner, alături de artiștii colaboratori ai atelierului, Wagner Arte realizează astăzi numeroase produse de lux unicat, dar și obiecte de serie, bijuterii sofisticate și elegante pentru doamne, dar și pentru domni, seturi din porțelan din categoria arta mesei, corpuri de iluminat, mobilier pictat manual și accesorizat cu porțelan Wagner, la care se adaugă cursurile de pictură. În această primăvară ne-am întâlnit cu Ana Wagner la Salonul Creatorilor de Frumos, unde a expus împreună cu Doina Levintza și Dan Coma. Aici, cei prezenți l-au putut întâlni pe celebrul pictor Ștefan Câlția, care a fost alături de Ana Wagner în călătoriile sale artistice încă de la început.

#AnaWagner #ColecționariDeFrumos #WagnerArte #SalonulCreatorilorDeFrumos #ForumCultural

Filmare realizată cu sprijinul wagnerarteshop.com

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.