Skip to main content

Comunicarea în pandemie

2020 va rămâne în amintirea noastră, a tuturor, ca fiind cel mai greu încercat an din ultimii o sută. O boală care să cuprindă o lume întreagă nu s-a mai văzut de la „Gripa Spaniolă”, care a apărut în timpul Primului Război Mondial. Rata mortalității pandemiei din 1918-1919 nu este cunoscută cu precizie, dar se estimează că până la 50% din populația de pe Terra din acel moment a suferit de această boală. Acest episod a marcat lumea întreagă la fel cum o face azi și virusul SARS COV2. Și deși avem infinit mai multe cunoștințe medicale, natura pare să ne provoace în secolul acesta din ce în ce mai mult.
S-a vorbit încă de la începutul pandemiei de efectele colaterale ale ei, dar situația a fost prea încordată ca să se mai țină seama de anumite sensibilități. Astfel că, anul 2020 a adunat pe lângă îmbolnăvirea de Covid, frustrare, frică, depresii și chiar psihoze. Un material despre COMUNICAREA ÎN PANDEMIE.

Acest material a fost publicat pe Presshub.ro în cadrul proiectului “ COVID-19 FactsNotFake – The Emergency Newsroom. Infodemic Lie Detector”, un proiect Freedom House Romania, în parteneriat cu Trinitas TV, Radio Trinitas, ziarul Lumina și Agenția de Știri Basilica, finanțat de Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în România.
Informațiile prezentate aici nu reprezintă poziția oficială a Ambasadei Marii Britanii. Întreaga răspundere a corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.