Skip to main content

Comunitatea voluntarilor de la Paraclisul Catedralei Naționale continuă faptele bune

Înălțarea Domnului este hramul principal al Catedralei Naționale, edificiu-simbol dedicat comemorării eroilor poporului român din toate timpurile. Sărbătoarea va fi marcată în mod deosebit la paraclisul din vecinătatea catedralei, loc în care, de-a lungul timpului, s-a format o adevărată comunitate a faptelor bune. Voluntarii Paraclisului Catedralei Naționale au o bogată activitate social-filantropică. Printre campaniile cu tradiție inițiate de ei se numără: „Donează sânge, salvează o viață!”, „Sănătate pentru sate” și „Implică-te! Împreună reușim mai mult!”.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.