Skip to main content

Comuniune liturgică la Catedrala arhiepiscopală din Constanța

„Fiecare dintre noi am primit de la Dumnezeu rațiune, voință și simțire și suntem datori să le folosim pentru a aduce roade” a spus astăzi Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în cuvântul de învățătură. Ierarhul a oficiat Sfânta Liturghie în Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, din Constanța, împreună cu Înaltpreasfințitul Părinte Iacov, Mitropolit de Mytilene, Grecia. Ierarhul gazdă a explicat cine sunt slugile despre care vorbește Evanghelia acestei duminici.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente