Skip to main content

Comuniune liturgică la Mănăstirea „Sfântul Ioan cel Nou”

La Mănăstirea „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”, Sfânta Liturghie a fost săvârșită, duminica aceasta, de Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, și de Preasfințitul Părinte Episcop-Vicar Damaschin Dorneanul. În cuvântul de învățătură, părinte Vasile Claudiu Miroș, de la Parohia „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” Burla, le-a vorbit credincioșilor despre contrastul dintre lumina dăruită de Iisus Hristos orbului din naștere și invidia întunecată a fariseilor care L-au defăimat pe Mântuitorul.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.