Skip to main content

Conferință despre slujirea liturgică din perspectiva stranei, la Catedrala episcopală din Baia Mare

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Episcopia Maramureșului și Sătmarului și Asociația Culturală „Theologos” au organizat astăzi, la Catedrala episcopală „Sfânta Treime”, din Baia Mare, conferința „Slujirea liturgică din perspectiva stranei”. Adrian Sîrbu, fondatorul și dirijorul Corului Academic „Byzantion”, din Iași, le-a vorbit participanților despre modul de citire și interpretare, despre ritmul slujbei, despre implicarea tinerilor în răspunsurile de la strană, despre felul în care trebuie transmis mesajul liturgic, despre diferitele tipuri de cântări, dar și despre modalitățile de catehizare a credincioșilor privind muzica bisericească.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.