Skip to main content

Conferința „Familia, chipul iubirii”

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!

4 comentarii

 1. Dan Marinela

  sunt placut impresionata , atat pentru informatia cuprinzatoare , bogata in semnificatii si invataminte prezentata de parinte cat si de modul intelept si prietenesc al acestuia ; va multumesc

 2. Rotaru Simona Sanda

  Nu urăsc, ci iubesc, si tocmai de aceea mi.e sufletul copleșit. Am trimis pe Whats App, mamei si fraților mei, nașilor si unor prieteni invitația de a merge si a vota ,,da,, schimbării constituției. Un frate mi.a spus ca am înnebunit de tot, celalalt mi.a spus ca nu e relevant, iar mama nu mi.a răspuns. Dintre ceilalți, doar o femeie tânără, fosta colega mi.a răspuns ,,mergem,,. O prietena mi.a spus ,,mergeți,,, iar ceilalti nu mi.au răspuns. Ma doare sufletul in special pt familia mea, cu care din ce in ce nu mai găsesc subiecte de discutie. Sigur ca ma rog tot timpul pt ei, dar săptămână viitoare va fi ziua mea si simt ca nu vreau sa mi.o petrec cu ei. Asta ma doare cel mai tare.

 3. Măciucă-Vereș Radu

  O reușită neîndoielnică a Bisericii Ortodoxe Bulgare a constituit-o respingerea de către Curtea Constituțională a Republicii Bulgaria a Convenției de tristă reputație de la Istanbul, care a încercat să introducă, printr-un acord internațional noțiuni și ideologii incompatibile cu morala creștină tradițională a poporului bulgar. Conform opiniei generale hotărârea în luarea acestei decizii bune de către Curte a fost tocmai refuzarea ratificării acestei convenții exprimată clar și categoric de către Biserica Ortodoxă Bulgară. Care a fost reacția sau implicarea BOR legat de acest eveniment? Există vreun comunicat ofical care sa exprime poziția ei față de aceasta?

 4. SOMNEA DAN-GHEORGHE

  Fie ca IISUS, Maica SA, toți Sfintii, să determine pe viețuitorii acestui încercat dar înțelept popor să voteze DA într-un număr covârșitor de mare pentru apărarea CĂSĂTORIEI DINTRE UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE cf. Art. 48 din Constituție. Votând cu DA, articolul nu exercită vreo o consecință negativă asupra articolului 26. Nu dorim să judecăm pe nimeni. ONG-urile supuse altui crez vor asta! DUMNEZEU ne va judeca cu aceeași justețe pe fiecare dintre noi, PĂCĂTOȘII și, nu numai pe noi, ci pe toți locuitorii acestei EUROPE, LUMI manipulate de iluminați. Să fie clar, poporul român nu este împotriva UE, dar nu poate primi lecții de cei care au exportat național-socialismul, comunismul, precum sovieticii, iar acum, impun valorile așa zis progresiste. Ce familei? Care familie? Globalizatorii ignoră această CELULĂ STABILITE DE DUMNEZEU! Trebuie să devii un om fără opinie, incult, deci manipulat de mijlocele media, de celularele inteligente, laptopurile … să-ți uiți istoria, să ocolești biserica (ortodoxă, ca și a celorlalte culte oficiale). Deoarece am resurse web înscrise la portalul creștin ortodox, indic în rubrica respectivă adresa acestuia.

Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.