Skip to main content

Conferința națională a pictorilor bisericești. Concluzii și perspective

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!

Un comentariu

 1. Dumitru Gavril

  Este foarte bine și frumos pentru suflet povățuirea și informarea credincioșilor bisericii (în special) și pentru toți care vor să asculte o informație verificară și de aici și adevărată, pe care o dă mass media bisericii, dar dacă ar fi MAI PUȚIN PATRIOTISM EGOIST DE ZONĂ și mai mult a cultiva o mentalitate de APOSTOLI A CĂRUI ȚARĂ ESTE ORTODOXIA DE PESTE TOT trăită într-o unitate îngerească fără un patriotism de zonă, atunci s-ar simți că ne îndreptăm spre o împărăție a lui Dumnezeu unită și egală pentru toți ortodocșii de pretutindeni.
  Printrun patriotism exagerat (mai ales făcut în biserică) DEVENIM IZOLAȚI ÎN NAȚIONALISM ȘI NU DESCHIȘI ȘI UNIȚI PRIN TRADIȚIA SFINȚILOR APOSTOLI CARE NU PROPOVĂDUEAU ȚARA ÎN CARE ERAU, CI UNIREA TUTUROR ÎN HRISTOS FĂRĂ GRANIȚE PATRIOTICE ÎNTRE NOI.
  După duhul cu care se merge acuma (profitând și de anul unirii) seamănă ceva cu tradiția lui Papa, de a face și politică în biserică nu numai slujbe. S-au cu tradiția legionarilor din România care au fost învățați de înaintașii lor să amestece politica cu duhovnicia un fel de ceea ce face și Papa dealtfel.
  * Biserica are ca „politică,, – EVANGHELIA
  ca ,,țară,, – ÎMPĂRĂȚIA LUI DUMNEZEU
  iar ca ,,patriotism,, – DESPĂTIMIREA SUFLETULUI ȘI MĂRTURISIREA LUI HRISTOS CU SMERENIE ȘI ÎNȚELEPCIUNE.
  În rest osteneală deșartă numai pentru cele de aici, excepție făcând mirenii dar nu și PĂSTORII BISERICII.

Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente