Skip to main content

Constantin Amâiei – arhitectul Catedralei Naționale

Există oameni în această lume mare care vin cu un impresionant aport în societate, cu o capacitate de muncă imensă, iar inteligența și ingeniozitatea lor vine la pachet cu mult bun simț estetic.

Sunt oameni care mișcă lumea, dar în același timp preferă să rămână cuminți, departe de lumina reflectoarelor, în smerenie.

Când toate aceste daruri se întâlnesc, devine foarte limpede că sunt create de însăși sursa existenței noastre, care le trimite pe pământ cu scopuri mărețe.

Unul dintre aceste scopuri este acela ca românii să aibă o Catedrală Națională, așa cum au și celelalte popoare ortodoxe, un proiect a cărui vreme a venit și astăzi este pus pe picioare, cu sprijinul direct al Preafericitului Părinte Patriarh Daniel.

Un proiect de o asemenea anvergură a cerut un architect aici, pe măsură, care să pună în plan fizic tot ceea tradiția și istoria poporului român o cer.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.