Skip to main content

Corul „Preludiu-Voicu Enăchescu” a concertat la Biserica „Sfântul Elefterie”

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Cea de-a 13-a ediție a Stagiunii Corale Bucureștene „Paul Constantinescu” a debutat ieri seară printr-un concert de muzică religioasă. Primul ansamblu care a evoluat în cadrul stagiunii a fost Corul „Preludiu-Voicu Enăchescu”. Cu această ocazie, formația și-a comemorat fondatorul, de la a cărui trecere la Domnul s-a împlinit ieri un an. Evenimentul a avut loc la Biserica „Sfântul Elefterie” – Nou, Paraclis Patriarhal, lăcaș de cult ce se distinge în peisajul Capitalei datorită rolului de gazdă a numeroase evenimente religioase și culturale. Doar în acest an, în biserica numită de maestrul Voicu Enăchescu drept „Ateneul creștin”, au avut loc peste 10 concerte, fiind marcat în acest mod și anul comemorativ al imnografilor și cântăreților bisericești.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.