Skip to main content

Cum este ajutat concret omul de Dumnezeu?

Ori de câte ori auzim de cineva în suferință suntem impresionați și căutăm să fim alături de persoana în nevoie prin rugăciune, prin fapte bune și să oferim întotdeauna tot ce avem noi mai bun, arătându-ne prin aceasta dragostea față de cel încercat. Însă de multe ori suntem impresionați și de lucrarea lui Dumnezeu pe care o face cu cel în suferință, de minunile pe care Dumnezeu le săvârșește în viețile noastre. Despre lucrul acesta vorbim în această ediție a emisiunii #cuvantpentrusuflet cu Pr. Valentin Ștefan, de la Biserica „Sfântul Vasile cel Mare” – Cotroceni din București.

#PrValentinȘtefan #suferință #Dumnezeu #cuvantpentrusuflet #duhovnic

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.