Skip to main content

Cum Îl putem descoperi pe Dumnezeu, în suferință?

„Prin cruce, Hristos a transformat suferința în biruință.” – sunt cuvintele Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, care ne arată că și noi, prin post și rugăciune, prin dragoste față de Dumnezeu și prin această strădanie a noastră de a-L cunoaște pe Dumnezeu, acceptând crucile din viețile noastre, putem învinge orice suferință.
Despre puterea rugăciunii în suferință, despre felul în care putem și noi să ne tratăm suferințele din punct de vedere duhovnicesc, vorbim în această ediție a emisiunii #cuvantpentrusuflet cu Pr. Valentin Ștefan, de la Biserica „Sfântul Vasile cel Mare” – Cotroceni din București.

#PrValentinȘtefan #cuvantpentrusuflet #duhovnic #cruce #suferință

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.