Skip to main content

Cupa de artă florală; Mașini Agricole; Abelia chinensis

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

În această emisiune putem vedea cea de-a cincea ediție a cupei României de artă florală, o competiție de talie internațională organizată de asociația antreprenorilor din domeniul floristic.

Apoi vizităm Institutul Național de Mașini Agricole din București, o instituție care se ocupă cu dezvoltarea și cercetarea utilajelor agricole, pentru a descoperi ce inovații există în materie de utilaje agricole.

Abelia chinensis este o plantă decorativă atât prin frunze cât și prin flori, pe care o prezentăm în rubrica realizată ca în fiecare ediție la Grădina Botanică a Universității din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.