Skip to main content

Cuvântul întrupat, răstignit, înviat

Ne revedem într-un context și într-o perioadă foarte dense din punct de vedere spiritual. Ne aflăm din ce în ce mai aproape de marea sărbătoare a Învierii Cuvântului întrupat. Într-un asemenea context este firesc să ne apropiem de Hristos, nu doar rememorând evenimentele care au precedat Răstignirea și Învierea, ci încercând să-L înțelegem, după întrupare, ca Trimis al lui Dumnezeu în lumea noastră. Alături de noi, în această ediție a emisiunii #credintasicultura, se află un om cu o sensibilitate uriașă care îi permite să se apropie de Cuvânt, atât în scris cât și în cuvintele rostite. Este vorba de o mare poetă, de o distinsă intelectuală creștină și mărturisitoare, doamna Monica Pillat.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.