Skip to main content

Dă o șansă la viață, susține activitatea Centrelor Roua!

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

De 6 ani, Centrele Roua din capitală organizează mai multe programe sociale prin intermediul cărora mii de femei aflate în situații dificile sunt ajutate. Mame aflate în criză de sarcină sau în imposibilitatea de a-și crește copilul primesc astfel consiliere psihologică, servicii sociale, dar și spijin financiar. „Kitul de supraviețuire” este unul dintre acestea și este oferit pe o perioada de 3, 6 sau 9 luni pentru ca proaspăta mămică să aibă cele necesare îngrijirii noului născut. Laura este una dintre mamele salvate din pragul unui avort. A rămas însărcinată în timpul liceului.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.