Skip to main content

Dăruire și regăsire în spațiul scandinav

A fi artist este un dar deosebit de la Dumnezeu, dar a fi și artist și totodată a fi capabil de a transmite în calitate de dascăl ceea ce tu știi, este o mare binecuvântare. Artistul Constantiu Mara este un asemenea om dăruit și binecuvântat. Plecat din țară cu ani în urma, și-a regăsit și a cultivat în Suedia, foștii studenți.
Despre dăruire, binecuvântare, artă și prietenie, într-un nou episod al seriei „România de peste granițe”.

Ți-a plăcut această ediție?

Dacă ai o sugestie, o recomandare sau orice alt gând legate de această emisiune, te rugăm scrie-ne, distribuie sau apreciază-ne.

comment iconScrie comentariu 1

Un comentariu

  1. Per Johansson

    O emisiune foarte frumoasa si reusita! Pentru mine ca suedez suedez stiind limba romäna a fost ceva extraordinar sa ma uit la emisiunea aceasta. O combinatie frumoasa dintre frumsuete românesti si suedezi, ca de pilda partea despre Catedrala noastra Romano-Catolica, Sf. Erik, din Stockholm, si povestea despre parohul Johannes Koch, al cauri frate Bernard Maria Koch, a fost paroh aici în orasul meu Malmö, si pe care l-am cunoscut personal când era parohul meu aici. Ma bucur foarte mult ca am putut vedea emisiunea aceasta asa de frumoasa. Felicitari din partea mea pentru cei care a facut-o. Multumesc frumos din Malmö.

Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.