Skip to main content

Datini și colinde

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

În acest decembrie, la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” din București, Festivalul de datini și obiceiuri „Florile Dalbe” a adus în fața publicului pe: Fluierașii din Merișani, Teleorman; Beatrice Băndoiu, din Gorj; Grupul Flori Toplițene, din Harghita; și Ansamblul „Dor, lior dor”, al Școlii de Muzică Populară Românească din București.
Vechi de secole, colindul reprezintă trăirile profunde ale locuitorilor de pe aceste meleaguri, trecând testul timpului și aducând speranța într-un an mai bun.
Aici, la Festivalul „Florile Dalbe”, noi am avut bucuria să-i ascultăm, dar și să stăm de vorbă cu elevii de la Grupul Flori Toplițene și cu membrii Ansamblului „Dor, lior dor”, al Școlii de Muzică Populară Românească din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.