Skip to main content

De 27 de ani în America, dar acasă în biserica românească din Minessota

Ne întoarcem astăzi în Statele Unite ale Americii, în Minnesota, acolo unde am mâncat cea mai bună mâncare românească. Iată că românii sunt ospitalieri chiar și atunci când locuiesc departe de casă! Dumnezeu adună oamenii și, mai ales, adună românii, pentru că familia Olariu-Tau merge în fiecare duminică la biserica ortodoxă românească din South Saint Paul, Minnesota. Dumitru și Camelia locuiesc în Statele Unite ale Americii de 27 de ani. În această ediție #SecvențeTRINITAS avem ocazia să le aflăm povestea.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.