Skip to main content

De ce o denie închinată Acatistului Bunei Vestiri?

„Noi știm din învățătura Bisericii noastre că Maica Domnului este ocrotitoarea fiecăruia dintre noi, ocrotitoarea Bisericii, este cea care ne acoperă și ne ajută în demersul și în efortul nostru duhovnicesc. Și atunci dacă ea a apărat pe locuitorii Bizanțului ca cetatea să nu cadă în mâinile răufăcătorilor, în egală măsură evlavia credincioșilor merge către Maica Domnului tocmai pentru că are posibilitatea să ne apere și pe noi ca cetatea sufletului nostru să nu cadă la atacurile vrăjmașului, pe care îl simțim de multe ori foarte aproape de noi.”
Pr. prof. Marian Vîlciu, Universitatea „Valahia” din Târgoviște

#ViataLiturgică
#Denie
#AcatistulBuneiVestiri

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.