Skip to main content

Despre Duminica Înfricoșătoarei Judecăți

Pr. prof. Bogdan Tătaru-Cazaban: Cu toții ne amintim cum în Evanghelia după Matei, în capitolul 25, este înfățișată Judecata finală a umanității, a doua venire a lui Hristos, de această dată întru slava Sa însoțit de toți îngerii Săi și criteriile care vor întemeia înfricoșătoarea, absoluta dreptate dumnezeiască. Toate compun chipul de netăgăduit al milosteniei. În Împărăția pregătită de la întemeierea lumii pentru oameni, vor intra cei care au hrănit pe cel flămând, au dat apă celui însetat, l-au primit pe străin, i-au dat veșmând celui gol, s-au îngrijit de bolnavi și de cei închiși în temniță. Pentru că toate aceste fapte ale creștinilor sunt expresia vie a credinței, a indetității dintre viață și credință.
#PărințiiBisericii
#SfințiiPărinți
#DuminicaÎnfricoșătoareiJudecăți

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.