Skip to main content

Despre legări și dezlegări în Biserică

Găsim pe internet, dar și în alte surse tot felul de anunțuri referitoare la legări, dezlegări și așa mai departe. Tot felul de practici din acestea care de multe ori sunt prezentate ca și cum ar veni din sânul Bisericii, ca și cum ar aparține Bisericii, confundând dezlegările pe care noi le știm din Molitfelnic și din rânduiala Bisericii noastre cu altfel de dezlegări și altfel de practici cu adevărat oculte.
Despre lucrul acesta, dar și despre alte lucruri vorbim în această ediție a emisiunii #cuvantpentrusuflet cu Pr. prof. univ. dr. David Pestroiu, de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din București.

#PrProfUnivDrDavidPestroiu #cuvantpentrusuflet #duhovnic #LegăriȘiDezlegări #BisericaOrtodoxă

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.