Skip to main content

Duminica a patra din Postul Mare, a Sfântului Cuvios Ioan Scărarul

Duminica aceasta, a patra din Postul Sfintelor Paști, a fost închinată de Părinții Bisericii Sfântului Ioan Scărarul. Scara Cuviosului, o monumentală lucrare de spiritualitate, care prezintă viața duhovnicească sub forma unei scări cu treizeci de trepte, face legătura dintre pământ și cer. Chiar dacă destinatarul inițial al acestei lucrări era monahul, urcușul duhovnicesc propus de cuviosul pe care îl vom pomeni duminică este un îndreptar accesibil și pentru omul zilelor noastre. Despre viața Sfântului, mai multe, în materialul următor.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente