Skip to main content

Duminica Femeilor Mironosițe – Sărbătoare a femeilor creștine și prilej de pelerinaj

În Duminica a treia după Paști, în Biserica Ortodoxă vor fi sărbătorite sfintele femei mironosițe, cele care au primit de la înger, înaintea tuturor, vestea că Hristos a înviat din morți. Ele s-au învrednicit de întâlnirea cu Mântuitorul pentru că s-au dovedit mai curajoase și mai devotate decât ucenicii Săi, care s-au ascuns de frica iudeilor. Cea de-a treia duminică după Sfintele Paști este și ziua femeilor creștine care urmează evlavia și credința femeilor mironosițe. Tot în această zi, mai multe așezăminte monahale și lăcașuri de cult din țara noastră își vor sărbători hramul.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente