Skip to main content

Ediţia a IX-a a Concursului de şah „In hoc signo vinces”, la Galați

Zilele acestea, la Parohia „Sfântul Mina, Victor şi Vichentie” din Galaţi se desfășoară cea de-a noua ediție a Concursului de şah „In hoc signo vinces”, considerat unul dintre cele mai mari concursuri de şah în aer liber din România. Competiția a început cu un moment de rugciune și intonarea Imnului Național. Cei peste 120 de participanți, între care și seniori de la căminele de bătrâni din Galaţi, s-au întrecut apoi în cele mai inspirate mutări. La eveniment a fost prezent și Înaltpresfințitul Părine Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, care le-a oferit concurenților cărți de rugăciuni.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.