Skip to main content

Efectele nefaste ale neomarxismului

Pr. Bogdan Vlaicu, parohia ortodoxă română din Charleroi, Belgia

Ți-a plăcut această ediție?

Dacă ai o sugestie, o recomandare sau orice alt gând legate de această emisiune, te rugăm scrie-ne, distribuie sau apreciază-ne.

comment iconScrie comentariu 4

4 comentarii

 1. Daniela Macovescu

  Doamne ajută!!
  Va mulțumim pentru mărturisirea si lucrarea pentru păstrarea dreptei credințe pe care o realizați în emisiunile d-voastra. Ii mulțumim părintelui Vlaicu pentru mărturia sfinției sale. Cu mult respect, Daniela

 2. Zeleni Lucia

  Doamne ajuta.
  Multumesc pentru frumoasa emisiune.Ii multumim lui Dumnezeu si pentru ca ne-a intilnit in aceasta viata cu frumoasa familie a parintelui Bogdan Vlaicu.

 3. stefan v

  De ce tace presa? Pai din cauza finantatorilor si managerilor, care sunt fie de alta religie fie practicant LGBT. Ei dicteaza si temele si ce trebuie cenzurat. Neomarxismul a fost inventat si e promovat de „personalitati” anti crestine, care urau de moarte crestinismului. Cei care invarta banii cu lopata, care au bancile etc. Daca comunistii tineau , fara un SRI supercomputerizat, o intreaga tara in fraiele cenzurii, va inchipuiti ce se intampla acum?

 4. Dulamita Monica

  Multumim! Este foarte important sa intelegem pe ce lume traim! Am simtit mireasma bolsevica in Romania dupa 1989 dar tumultul vietii si lipsa de cultura istorica au facut sa traim intr-o nedumerire vecina cu deznadejdea. Acum ne-am vindecat de cataracta si iata gratie TV Trinitas incepem sa ne cunoastem dusmanul si sa ne dam seama ca prima arma pe care trebuie sa o folosim este curatarea launtrului nostru de patimi
  , apropierea de Dumnezeu, pastrarea treaza a mintii si constiinta infricosatoarei judecati in tot ceea ce facem, spunem, ne dorim noua si celor apropiati. Va multumim ca ne ajutati sa ne limpezim simtirile si sa ne mentinem in Duhul dragostei lui Dumnezeu atunci cand suntem tulburati de atitudinea celor de conduc si „creaza” societati.

Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.