Skip to main content

Empatie și omenie în spațiul medical

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Dialogul acestei ediții crește în jurul a doi termeni foarte importanți: empatie și omenie – două trăsături definitorii ale chipului nostru moral. În orice profesie, acest chip moral nu trebuie să fie acoperit de nimic. Chipul moral ne onorează foarte mult și mai ales ne ajută să avem o relație ideală cu celălalt.
Alături de noi nu poate fi decât o personalitate a spațiului medical, doamna Prof. Univ. Dr. Olga Simionescu, un om care ține enorm la acest tip de relație cu pacientul, o relație în care medicul se investește cu un scop foarte înalt: de a reda demnitatea pacientului.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!

Un comentariu

Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.