Skip to main content

Episcopul Roman Stanciu Ialomițeanul a fost pomenit la Mănăstirea Cernica

Mâine se împlinesc 30 de ani de la trecerea la cele veșnice a Episcopului Roman Stanciu Ialomițeanul. Cu acest prilej, Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a săvârșit astăzi Sfânta Liturghie în Biserica „Sfântul Nicolae” din Ostrovul cernicăi și a înălțat rugăciuni pentru fostul stareț al lavrei Sfântului Ierarh Calinic. În cuvântul rostit, Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul a afirmat că Evanghelia de astăzi atrage atenția asupra momentului în care Dumnezeu ne va evalua talanții pe care ni i-a dăruit în această viață.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.