Skip to main content

Este suferința o încercare?

Invitat: Pr. Lect. Dr. Alexandru Corneliu Arion, Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației din Târgoviște

Ți-a plăcut această ediție?

Dacă ai o sugestie, o recomandare sau orice alt gând legate de această emisiune, te rugăm scrie-ne, distribuie sau apreciază-ne.

comment iconScrie comentariu 2

2 comentarii

  1. SAMOILĂ NICOLAE CLAUDIU

    Aduc mulțumire postului Trinitas TV și realizatorilor emisiunii „Cuvânt pentru suflet „, pentru onoarea pe care ne-o oferă celor care suntem „însetați ” de dorința de a-l asculta pe distinsul invitat, Pr. Lect.Dr. Alexandru Corneliu Arion. Alinarea suferințelor de tot felul, poate fi realizabilă și asumată duhovnicește, prin bucuria pe care o primim prin cuvintele pline de învățătură ale distinsului invitat. Mulțumim, părinte profesor pentru faptul că, prin expunerile Sfinției Voastre, demersul spiritual devine mai ușor, angajat si asumat, datorită modului concret, corect, pedagogic, fluent, în care ne vorbiți. Să fiți sănătos si sa ne bucurați sufletele cu astfel de învățătură, izvorâtă din suflet si încununată de o pregătire profesională desăvârșită! Felicitări tuturor !

  2. Ionică Marius Alin

    Felicitări realizatorilor, dar mai ales distinsului invitat, părintelui profesor Alexandru Corneliu Arion. A fost o ediție minunată, cuvântul părintelui fiind, într-adevăr, pentru suflet.

Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente