Skip to main content

Etapele opririi răului

De multe ori, când spunem că suntem oameni, ne justificăm anumite eșecuri. În această ediție a emisiunii #cuvantpentrusuflet, deși recunoaștem aceste eșecuri, încercăm să le atribuim un sens nou, pentru ca însăși viața noastră să capete o direcție către Bunul Dumnezeu. Abordăm o temă interesantă, despre alunecarea omului în jos, încercând să o facem mai puțin abruptă, și să o oprim. Discutăm despre etapele de oprire a răului, alături de Protoiereul Aurel Berbec, de la Protopopiatul Urziceni, din județul Ialomița.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente