Skip to main content

Evenimente prilejuite de sărbătoarea hramului, la Parohia Bărbătescu Vechi din București

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Icoana Maicii Domnului de la Catedrala Mitropolitană din Cluj-Napoca și un fragment din moaștele Sfântului Proroc Ioan Botezătorul au fost purtate astăzi în procesiune pe străzile din jurul Bisericii Parohiei Bărbătescu Vechi, din sectorul 5 al Capitalei. Evenimentul a avut loc după Sfânta Liturghie. în continuare, în paraclisul de la demisolul bisericii a fost săvârșită slujba de Te Deum cu prilejul Zilei Naționale a României. Sfintele odoare au fost aduse în București, cu prilejul hramului istoric al parohiei. Până la sărbătoarea Sfântului Ierarh Nicolae, Arhiepiscopul Mirelor Lichiei, programul liturgic va fi unul special.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente