Skip to main content

Evenimente religioase în Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Mesajul Mântuitorului Iisus Hristos, potrivit căruia la Dumnezeu toate sunt cu putință, i-a întărit duhovnicește și pe credincioșii veniți astăzi la Catedrala arhiepiscopală din Suceava. Sfânta Liturghie a fost oficiată aici de Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților. În cadrul slujbei, ierarhul a hirotesit un arhidiacon pe seama lăcașului de cult. Cuvântul de învățătură a fost rostit de părintele Laurențiu Nicolae Stamatin, inspector în cadrul Corpului de inspecție bisericească.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.