Skip to main content

Evenimentul Înălțării Domnului

Vă invităm să urmăriți un dialog consacrat marii sărbători a Înălțării Domnului. Doar câteva zile ne mai despart de ea și considerăm că este important să ne oprim asupra contextului în care a avut loc acest eveniment istoric și asupra semnificațiilor care au reverberații până la fiecare dintre noi astăzi și, evident, pentru totdeauna. Este o sărbătoare importantă, o sărbătoare care include în spațiul civil, inclusiv Ziua Eroilor. De asemenea, când vorbim de Înălțarea Domnului, ne gândim deja la Catedrala Națională, care este pusă sub ocrotirea acestui extraordinar de important eveniment, devenit hramul Catedralei.

Invitații domnului Vasile Bănescu sunt Părintele consilier patriarhal Adrian Agachi și Părintele Florin-Ciprian Petre de la biserica Spitalului „Prof. Dr. Alexandru Obregia” din București.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.