Skip to main content

Excursie pe plaiuri nemțene pentru copiii din Parohia Smulți 2

Fă misiune alături de noi! Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici: https://tinyurl.com/SUBSCRiv

************
În cadrul programului eparhial ”Vacanța din pridvorul Bisericii”, copiii din Parohia ”Sfinții Voievozi” – Smulți 2, judeţul Galaţi, au fost răsplătiți cu o excursie de o zi în zona Piatra Neamț. 42 de copii însoțiți de preotul paroh, cadre didactice, voluntari și vârstnici au început călătoria prin rugăciune, în biserica parohială. Pe traseu au fost prezentate informații istorice și duhovnicești despre localitățile semnificative străbătute (municipiul Tecuci, Mausoleul de la Mărășești şi oraşele Adjud şi Bacău). În Piatra Neamț, copiii au urcat cu telegondola pe Muntele Cozla. În continuare au vizitat vechile mănăstiri voievodale Bistrița și Pângărați. La mănăstirea Bistrița, părintele ghid le-a vorbit despre istoricul așezământului și despre voievozii ctitori (Alexandru cel Bun, Ștefan cel Mare și Petru Rareș). După un picnic la iarbă verde, copiii s-au îndreptat spre lacul Bicaz, unde au avut parte de o plimbare pitorească cu vaporașul.

************
Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV → https://www.trinitas.tv/
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
➥ Facebook: https://www.facebook.com/trinitastv
➥ Instagram: https://www.instagram.com/trinitastv
➥ TikTok: https://www.tiktok.com/@trinitas.tv
➥ SoundCloud: https://soundcloud.com/trinitastv

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.