Skip to main content

Fermier la început de drum; Vinuri Murfatlar; Eugenia

Pentru interviul de astăzi am mers în localitatea Ostrov din județul Constanța să cunoaștem povestea unui fermier aflat la început de drum. Crescut într-o familie cu tradiție în agricultură, dar și student al Facultății de Științe ale Naturii și Științe Agricole din cadrul Universității Ovidius din Constanța, a început îndrăzneț cu 300 de oi pe care le crește pentru producția de carne.

Ce român n-a auzit sau nu a gustat măcar o dată din vinurile produse la Stațiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Viticultură – Vinificație Murfatlar, o instituție cu tradiție importantă în acest domeniu agricol? Am stat de vorbă cu directorul instituției, care ne-a prezentat activitățile desfășurate în cadrul stațiunii.

Eugenia, planta despre care vorbim astăzi este un arbore de talie mică spre mijlocie, decorativ prin frunze, flori și fructe. O descoperim în rubrica de astăzi, realizată la Grădina Botanică a Universității din București.

#Fermier #Murfatlar #Eugenia #roadelepamantului

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.