Skip to main content

Festivalul de muzică corală laică și religioasă „Gheorghe Cucu” din Vaslui

Fă misiune alături de noi! Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici: https://tinyurl.com/SUBSCRiv

************
Formații corale din țară și din Republica Moldova vor participa sâmbăta aceasta, 19 august, la Vaslui, la Festivalul de muzică corală laică și religioasă „Gheorghe Cucu”. Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Vaslui, Primăria Municipiului, Episcopia Hușilor și Centrul Județean pentru Cultură Vaslui. Concursul va începe la ora 19:00 și se va desfășura pe scena Teatrului de Vară din oraș. Festivalul va continua, a doua zi, cu un recital. Tot de la ora 19.00, toți iubitorii muzicii corale laice și religioase vor avea șansa întâlnirii unor formații corale de excepție, din țară și din străinătate, în Centrul civic al Vasluiului. Intrarea este liberă. Vor urca pe scenă Corala „Armonia” din Constanța, solista Maria Coman, Corul „Cantilena” din Lituania, Grupul „Agia Skepi” din Grecia, Corul „Apulum” din Alba Iulia, Corul „Dignus Est” din Vaslui, Grupul psaltic „Sfânta Mare Muceniță Chiriachi” al Catedralei Episcopale din Huși și Corala „Fantasia” din Vaslui. Aceasta este a treia ediție a festivalului organizată la Vaslui, după mai multe ediții dedicate compozitorului Gheorghe Cucu în localitatea natală – Puiești. Dorința organizatorilor este ca Festivalul „Gheorghe Cucu” să se înscrie în seria evenimentelor de marcă ale județului Vaslui, cu ecouri în întreaga țară.

************
Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV → https://www.trinitas.tv/
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
➥ Facebook: https://www.facebook.com/trinitastv
➥ Instagram: https://www.instagram.com/trinitastv
➥ TikTok: https://www.tiktok.com/@trinitas.tv
➥ SoundCloud: https://soundcloud.com/trinitastv

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.