Skip to main content

Flavius Lucăcel – Expoziția „Transilvania frumuseții”

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

În această perioadă la Galeria Cuhnia a Centrului de Cultură „Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului” publicul va descoperi o expoziție inedită – „Transilvania frumuseții”, ce poartă semnătura lui Flavius Lucăcel, cunoscut artist plastic, scriitor și dramaturg din județul Sălaj.
Expoziția lui Flavius Lucăcel „sumarizează vizual un univers pe cale de dispariție: Transilvania frumuseții – univers al cărui axe directoare sunt satul, tradiția, identitatea și istoria”, scrie Vincentziu Pușcașu în Caiete Silvane. Pornind de la un demers mai degrabă documentarist, de inventariere și secvențiere a surselor din care-și revendică lucrările, artistul propune o veritabilă sondare geografic-etnografică în măruntaiele culturii materiale din Transilvania.

Echipa emisiunii #forumcultural vă urează Crăciun binecuvântat!

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.