Skip to main content

Fundația Culturală „Ioan I. Dalles” – Academia Română

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

În anul 1918, cu trei ani înainte de trecerea la Domnul, Elena Dalles lăsa prin testament Academiei Române întreaga sa avere, o parte din aceasta cu scopul înființării unei fundații culturale care să poarte numele fiului ei, Ioan I. Dalles, dispărut prematur la doar 35 de ani. Celebrul imobil de pe bulevardul Magheru din București a fost construit de Academia Română conform clauzelor testamentare ale Elenei I. Dalles, în perioada 1930 – 1932, după planurile arhitectului Horia Teodoru.
Aflăm mai multe despre Fundația Culturală „Ioan I. Dalles” și noile sale proiecte de la domnul academician Gheorghe Chivu, președintele fundației.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.