Skip to main content

Fundația Renașterea luptă pentru sănătatea femeii

S-au împlinit 18 ani de când Loredana este bine; a fost diagnosticată la timp cu cancer mamar și, așa cum puteți observa, este sănătoasă. Poate că în România este greu de crezut că această boală este vindecabilă, dar nu este așa. Cancerul se vindecă doar dacă este depistat la timp. Pe Loredana am cunoscut-o la Fundația Renașterea, acolo unde și-a găsit medicii și prietenii care au îndrumat-o către sănătate. Este cel mai de preț dar și suntem datori să-l păstrăm. Tocmai de aceea avem nevoie de prevenție și educație. La începutul verii, peste 5000 de români au alergat pentru sănătatea femeii la Race for the Cure, cea mai mare cursă caritabilă dedicată sănătății.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.