Skip to main content

Grupul Psaltic Tronos Junior

Repetițiile pentru colinde au început încă din luna septembrie. Copii și tineri participă conștiincios la întâlnirile de studiu, descifrează partiturile și respectă atent indicațiile domnului profesor. Să faci parte din Corul Tronos Junior nu e o joacă și e nevoie de multă muncă și perseverență. Format sub acest nume la începutul anului 2023, corul a luat o amploare neașteptată datorită grupului psaltic omonim, însă bazele grupului vocal al Parohiei Foișorul Mavrocordaților au fost așezate în urmă cu 3 ani, când dorința Părintelui Gheorghe Oprea a început să prindă contur.

#colinde #NastereaDomnului
#tronosjunior

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente