Skip to main content

Grupul Psaltic „Tronos” și Orchestra Operei Naționale București, în concert aniversar la Viena

Într-o atmosferă de sărbătoare și emoție, românii din Viena și din împrejurimile capitalei Austriei au participat, aseară, la cel de-al treilea concert jubiliar organizat de Mitropolia Ortodoxă Română a Germaniei, Europei Centrale și de Nord, cu sprijinul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, la împlinirea a 30 de ani de la înființarea mitropoliei. Evenimentul a avut loc în Sala Mozart din renumita Konzerthaus. În deschiderea evenimentului, Părintele Mitropolit Serafim a vorbit despre prezența Bisericii Ortodoxe Române în Austria și a evidențiat buna colaborare cu autoritățile și cu celelalte confesiuni.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.