Skip to main content

Grupul TRONOS și Ansamblul „Sfântul Ioan Cucuzel” au dat răspunsurile la Catedrala mitropolitană din Iași

Ultima zi a Festivalului de Muzică Bizantină de la Iași a început, astăzi, cu rugăciune, la Catedrala mitropolitană. La Sfânta Liturghie au participat organizatori ai evenimentului, invitați, dar și pelerini ai Sfintei Cuvioase Parascheva. Slujba a fost oficiată de Preasfințitul Părinte Atanasie de Bogdania, Arhiereu-vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei, delegatul Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Teofan. Răspunsurile au fost date de Ansamblul de Cameră „Sfântul Ioan Cucuzel” din Bulgaria și Grupul Psaltic „Tronos” al Catedralei Patriarhale, cei care vor și încheia în această seară IBMF 2024.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.