Skip to main content

Hramul Bisericii „Sfântul Haralambie” din Galați

Sfântul Sfințit Mucenic Haralambie a fost sărbătorit, astăzi, în mod deosebit de gălățeni. Tămăduitorul de boli sufletești și trupești este și ocrotitorul Bisericii „Sfântul Haralambie” din municipiu. Astăzi, în ziua de hram, credincioșii l-au avut în mijlocul lor pe Înaltpreasfințitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, care a oficiat Sfânta Liturghie. În cuvântul de învăţătură, ierarhul a vorbit despre viaţa Sfântului Mucenic Haralambie şi a apreciat colaborarea care există între tinerii şi vârstnicii din parohie. Credincioșii s-au putut închina și la racla cu fragmente din moaștele sfântului ocrotitor, ale Sfinţilor Mucenici Cosma şi Damian şi ale Sfântului Mucenic Trifon, adusă de la Biserica „Sfinţii Împăraţi”.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.