Skip to main content

Hristos a înviat, bucuria noastră!

Suntem în Săptămâna Luminată, o săptămână extraordinar de frumoasă, după o perioadă în care ne-am pregătit cu toții pentru Praznicul Cel luminat și slăvit al Învierii Domnului Dumnezeu și Mântuitorului nostru Iisus Hristos. Am primit lumină, ca noi să devenim fii ai luminii, după cum ne învață cuvântul Evangheliei. În această perioadă cu toții ne salutăm spunând „Hristos a înviat!” și „Adevărat a înviat!”, mărturisind acest mare adevăr al faptului că Mântuitorul nostru Iisus Hristos a înviat, ca și noi să înviem.
Despre bucuria Învierii, despre importanța participării la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie, dar și despre felul în care ar trebui să primim noi această veste a Învierii Mântuitorului nostru Iisus Hristos, vorbim în această ediție a emisiunii #cuvantpentrusuflet cu Pr. Mihai Profiroiu, de la Biserica Miron Patriarhul din București.

#HristosAÎnviat #SăptămânaLuminată #PrMihaiProfiroiu #cuvantpentrusuflet #duhovnic

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.