Skip to main content

Icoana Maicii Domnului de la Sihăstria Râșcăi se află, pentru câteva zile, la Mănăstirea „Sfinţii Voievozi” din Slobozia

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Maica Domnului binecuvintează zilele acestea cetatea Sloboziei prin Icoana sa Făcătoare de Minuni de la Mănăstirea Sihăstria Râșcăi. Icoana a fost purtată astăzi în procesiune de la Catedrala episcopală din Slobozia până la Mănăstirea „Sfinţii Voievozi”. Hramul așezământului monahal aduce în fiecare an mii de pelerini, atât din județele Ialomiţa şi Călăraşi, cât și din alte zone ale țării.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.