Skip to main content

Ideologia de gen – o manipulare antropologică

Ți-a plăcut această ediție?

Dacă ai o sugestie, o recomandare sau orice alt gând legate de această emisiune, te rugăm scrie-ne, distribuie sau apreciază-ne.

comment iconScrie comentariu 3

3 comentarii

 1. Stoinisteanu Luminița

  Bună ziua, felicitări d lui Banescu pentru emisiuni , teme, invitați și nivelul de cultură cu care ne încântă! Aceste emisiuni și mai ales această de astăzi, ar trebui difuzate pe canalul național de tv la orade maximă audiență, poate aud și cei care sunt în măsură să mai schimbe cate ceva în educație tinerilor , ca altfel vor rămâne o masă de manevră utilizată la nevoie!

  1. Sturza Veronica

   M-a bucura nespus revenirea emisiunii „Credinta si cultura” realizata de catre Dl Banescu. Avand deja deprinderea de a ne primi saptamanal „pastila culturala”, am ramas oarecum netratati in aceasta perioada de pandemie. Spor bun si public dornic de frumos, Dle Vasile Banescu!

 2. Girend Erhard

  Felicitari pentru emisiunile educative si pentru invitatii de mare valoare culturala si intelectuala ! Legat de tema emisiunii sa nu uitam ca unul dintre scopurile marxistilor globalisti (pleonasm) este reducerea populatiei. Introducand confuzie sexuala copiilor inca din frageda pruncie, ca viitori adulti nu se mai reproduc ! Acesta ideologie este inca un instrument pentru implinirea acestui deziderat. Este un razboi hibrid, neconventional asupra indivizilor heteronormativi. Popoarele care accepta aceasta falsitate sunt sortite pieirii !

Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente