Skip to main content

Îmbătrânirea, un drum firesc al vieții

Îmbătrânirea este o etapă firească a vieții și, adesea, calea către înțelepțire. Bătrânețea înseamnă chiar o treime din viața noastră și poate fi perioada în care ne bucurăm de roadele a ceea ce am semănat în tinerețe. Oricând, pe lângă bolile care încep încet-încet să-și facă simțită prezența în viața părinților și bunicilor noștri, apare singurătatea. Toate acestea pot fi schimbate și există soluții accesibile în ciuda tuturor aparențelor. Inclusiv sănătatea sau măcar o parte din ea poate fi recuperată cu disciplină. Aurelia Curaj a pus pe picioare, în urmă cu mai bine de trei decenii, o fundație care se adresează vârstnicilor și ne împărtășește astăzi o serie de cunoștințe acumulate în această perioadă, și din cariera de medic primar în specialitatea geriatrie-gerontologie. #OameniiTimpului

Ți-a plăcut această ediție?

Dacă ai o sugestie, o recomandare sau orice alt gând legate de această emisiune, te rugăm scrie-ne, distribuie sau apreciază-ne.

comment iconScrie comentariu 1

Un comentariu

  1. dumitra oprescu

    tot respectul si aprecierea pt daruirea , profesionalismul si devotamentul dnei doctor AURELIA CURAJ ! cum se numeste fundatia ? telefon,alte date de contact cu dna dr.?

Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.