Skip to main content

În preajma sărbătorilor, atenție la depresie!

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Cu toții ne bucurăm de sărbătorile extraordinare din această perioadă. Merită să trăim în spațiul Bisericii și al vieții spirituale creștine din plin aceste sărbători, care ne deconectează de la timpurile obișnuite, pentru a ne încărca bateriile cu mai mult sens și lumină.
În contrast cu aceste sărbători și cu această bucurie extraordinară, societatea are și umbrele ei. Există foarte multă suferință. Despre una dintre aceste suferințe ne-am propus să discutăm în această ediție, alături de domnul Mircea Bogdan Matei, medic specialist psihiatrie: „Depresia are o mulțime de elemente definitorii și acoperă toate activitățile noastre zilnice, putându-se insera în toate manifestările noastre”.
Discutăm despre depresie din perspectiva socială, spirituală, dar mai ales din perspectivă medicală. Aflăm cum putem recunoaște formele de depresie, de felul în care am putea interveni, și de locul unde specialistul este indispensabil.

#depresie #luminaceluinevazut

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.