Skip to main content

Înainte-prăznuirea Întâmpinării Domnului, la Mănăstirea Antim

Calendarul Bisericii Ortodoxe consemnează astăzi Înainte-prăznuirea Întâmpinării Domnului, sărbătoare care aminteşte de un eveniment situat la trecerea dintre Vechiul și Noul Testament. De la Dreptul Simeon şi Prorociţa Ana învățăm, în această zi, că Întâmpinarea Domnului se face în modul cel mai solemn în Casa lui Dumnezeu. În casa lui Dumnezeu de la Mănăstirea Antim s-au întâlnit astăzi în rugăciune credincioși din București, care au participat la Sfânta Liturghie arhierească. În cadrul slujbei a fost hirotonit un preot.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.